AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeklik organının uzadığını görmek

Kahve falında erkeklik organının uzadığını görmek

Kahve falında erkeklik organının uzadığını görmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, sorunlarının günden güne azalacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında erkeklik organının uzadığını gördüyseniz:

  • İsteklerinizi alabilmek için duygusal baskı uygulama ihtimaliniz var.

Kahve falında erkeklik organının uzadığını görmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin saçının uzadığını görmek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında kadının erkek organının olduğunu görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kızda erkeklik organı görmek dış ticarete atılacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında erkek cinsiyet organı görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının erkeklik organını görmek bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına delalettir.

Kahve falında erkek organını öpmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında erkeklik organı öpmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir