AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek üreme organı görmek

Kahve falında erkek üreme organı görmek

Kahve falında erkek üreme organı görmek tutumlu bir yaşam süreceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, afiyette ve keyifte olacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek üreme organı gördüyseniz:

  • Devamlılık zorunluluğu olmayan ilişkileri sonlandırmak ya da devam etmesi için gereken şeyleri yapmak yolunda adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında erkek üreme organı görmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin üreme organını görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında üreme organını görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında üreme organında kıl görmek girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi üreme organını görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayan üreme organı görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına alamet eder.

Kahve falında üreme organı görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, hatalarından erken döneceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın üreme organı görmek fal sahibinin de yüzünün güleceğine, rızkın kesilmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir