AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğuna tokat atmak

Kahve falında erkek çocuğuna tokat atmak

Kahve falında erkek çocuğuna tokat atmak yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, donanımlı kılacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine yorulur.

Kahve falında erkek çocuğuna tokat atmak gördüyseniz:

  • Derin tartışmalar özel yaşamınızda askıda kalmış sorunları çözmenize yardım edebilir.

Kahve falında erkek çocuğa tokat atmak yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya delalettir.

Kahve falında erkek çocuğuna tokat atmak işinde uzmanlaşacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğuna tokat atmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük çocuğa tokat atmak tabiri caizse ağız tadından olacağına, çözümlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğuna tokat atmak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında bir çocuğa tokat atmak alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğe tokat atmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğe tokat atmak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir