AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğa tokat atmak

Kahve falında erkek çocuğa tokat atmak

Kahve falında erkek çocuğa tokat atmak başarıların devamlı olacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğa tokat atmak gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz yol veya yöntem çevreniz ya da çevrenizle ilişkilerinizi etkileyebilir.

Kahve falında erkek çocuğa tokat atmak kişinin başarıdan başarıya koşacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğuna tokat atmak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna tabir olunur.

Kahve falında küçük çocuğa tokat atmak sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına alamet eder.

Kahve falında bir çocuğa tokat atmak kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğuna tokat atmak sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi çocuğuna tokat atmak eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğe tokat atmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek kardeşine tokat atmak çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir