AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğuna tokat atmak

Kahve falında çocuğuna tokat atmak

Kahve falında çocuğuna tokat atmak hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğuna tokat atmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi gözden geçirmenizi gerektirecek olaylar yaşanabilir.

Kahve falında kendi çocuğuna tokat atmak sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında bir çocuğa tokat atmak neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında çocuğuna tokat atmak sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalet eder.

Kahve falında küçük çocuğa tokat atmak kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında erkek çocuğuna tokat atmak iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına delalettir.

Kahve falında erkek çocuğa tokat atmak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine tokat atmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasına tokat atmak sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir