AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğe tokat atmak

Kahve falında erkeğe tokat atmak

Kahve falında erkeğe tokat atmak bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, zorlukların aşılacağına, özlemlerini bitireceğine inanılır.

Kahve falında erkeğe tokat atmak gördüyseniz:

  • Evinizde konfora yönelik değişikliklerle ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında erkek kardeşine tokat atmak borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğe tokat atmak makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğa tokat atmak aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe tokat atmak yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğuna tokat atmak uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında öğretmene tokat atmak parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kadına tokat atmak alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşına tokat atmak büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir