AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük çocuğa tokat atmak

Kahve falında küçük çocuğa tokat atmak

Kahve falında küçük çocuğa tokat atmak bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük çocuğa tokat atmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde öfkeye bağlı ani tepkilerden veya ani girişimlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında küçük çocuğa tokat atmak iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında bir çocuğa tokat atmak mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğa tokat atmak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğuna tokat atmak sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğuna tokat atmak kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna tokat atmak her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında polise tokat atmak çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında kadına tokat atmak keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir