AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi çocuğuna tokat atmak

Kahve falında kendi çocuğuna tokat atmak

Kahve falında kendi çocuğuna tokat atmak beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, paraya ve mala kavuşacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğuna tokat atmak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmalı, yeni yerler görmeli, seyahat etmeli veya yaşam tarzınızı değiştirmelisiniz.

Kahve falında çocuğuna tokat atmak mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında küçük çocuğa tokat atmak ters giden işlerin de düzeleceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna tokat atmak geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, borcunun çok olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğa tokat atmak kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, verilen emeklerin heba olacağına işarettir.

Kahve falında kendi çocuğuna tokat atmak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, ters giden işlerin normale döneceğine işarettir.

Kahve falında bir çocuğa tokat atmak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birine tokat atmak sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yüze tokat atmak yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir