AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğe tokat atmak

Kahve falında bir erkeğe tokat atmak

Kahve falında bir erkeğe tokat atmak daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kazancının günden güne arttıracağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğe tokat atmak gördüyseniz:

  • Bir dostunuzun büyük bir sevincine ortak olmanız olasıdır.

Kahve falında bir erkeğe tokat atmak rahat bir nefes alacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğe tokat atmak mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğuna tokat atmak geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşine tokat atmak işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, aile hayatının kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğa tokat atmak her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kıza tokat atmak fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye tokat atmak sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun kişiye tokat atmak verilen emeğin boşa gideceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir