AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çocuğa tokat atmak

Kahve falında bir çocuğa tokat atmak

Kahve falında bir çocuğa tokat atmak çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir çocuğa tokat atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alma eğilimindesiniz.

Kahve falında kendi çocuğuna tokat atmak birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğuna tokat atmak hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir çocuğa tokat atmak işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğa tokat atmak mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna tokat atmak yanlış yatırımlar yapılacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına rivayet eder.

Kahve falında küçük çocuğa tokat atmak büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşine tokat atmak rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına yorulur.

Kahve falında ölüye tokat atmak artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir