AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin yüzünü mor görmek

Kahve falında annenin yüzünü mor görmek

Kahve falında annenin yüzünü mor görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, ruhsal korkularından da arınacağına işarettir.

Kahve falında annenin yüzünü mor gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyin önünüzde durmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında annenin yüzünü mor görmek keyfe kavuşacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü morarmış görmek akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına yorulur.

Kahve falında birinin yüzünü morarmış görmek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzü morarmış insan görmek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünü morarmış görmek emeklerin boş yere harcanacağına, huzur içinde yatacağına delalettir.

Kahve falında birinin yüzünü mor görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünde morluk görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında yüzü morarmış görmek makbul olan şeylere, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir