AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünü mor görmek

Kahve falında birinin yüzünü mor görmek

Kahve falında birinin yüzünü mor görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, dertlerin başlayacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzünü mor gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerini sizin bazı konularda ilerlemenize destek için adamış olabilirler.

Kahve falında yüzü gözü morarmış görmek maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü mor birini görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün yüzünü mor görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin yüzünü morarmış görmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında yüzü morarmış görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, hem geleceğinin güzel olacağına yorulur.

Kahve falında morarmış yüz görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına inanılır.

Kahve falında yüzü morarmış insan görmek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, daha fazla gelir elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında annenin yüzünü mor görmek işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yeni bir başlangıç yapmaya işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir