AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde morluk görmek

Kahve falında yüzünde morluk görmek

Kahve falında yüzünde morluk görmek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, yeni iş kapılarının açılacağına inanılır.

Kahve falında yüzünde morluk gördüyseniz:

  • Daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız.Kalabalık içinde son derece ölçülü olmanız gerekiyor.

Kahve falında yüzü morarmış birini görmek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzünü morarmış görmek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor yüz görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünü morarmış görmek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzü gözü morarmış görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin yüzünü mor görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında ölünün yüzünü mor görmek kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü mor görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir