AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünü morarmış görmek

Kahve falında birinin yüzünü morarmış görmek

Kahve falında birinin yüzünü morarmış görmek bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, ortak edineceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında birinin yüzünü morarmış gördüyseniz:

  • Harekete geçmekten çekinmeyin, sorularınız varsa sonra dile getirirsiniz.

Kahve falında yüzünde morluk görmek yüzün güleceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında morarmış yüz görmek canını ve malını garanti altına alacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzü gözü morarmış görmek bilincin artacağına, azap çektiğine alamet eder.

Kahve falında mor yüz görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine inanılır.

Kahve falında eşinin yüzünü mor görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına inanılır.

Kahve falında annenin yüzünü mor görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün yüzünü mor görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında yüzü morarmış insan görmek iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir