AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü morarmış görmek

Kahve falında yüzü morarmış görmek

Kahve falında yüzü morarmış görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına, işlerinde verimin artacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzü morarmış gördüyseniz:

  • Sonuçlar, sizin yolunuzda gitmeleri durumunda oluşacak sonuçlardan daha da iyi olabilir.

Kahve falında yüzü gözü morarmış görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, kişinin afiyette kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü morarmış görmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor yüz görmek bunalımlı günler geçirileceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine işarettir.

Kahve falında eşinin yüzünü mor görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize işarettir.

Kahve falında ölünün yüzünü mor görmek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzü morarmış insan görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında birinin yüzünde morluk görmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında annenin yüzünü mor görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, her işinde hayırla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir