AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü morarmış görmek

Kahve falında yüzünü morarmış görmek

Kahve falında yüzünü morarmış görmek dünya hayatından yana da razı geleceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, hatalarını fark edeceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünü morarmış gördüyseniz:

  • İş hayatınıza, özel yaşamınıza ya da sizin için önemli herhangi bir konuya ilişkin teklif veya önerileriniz ilgi çekmeye ya da destek görmeye başlayabilir.

Kahve falında mor yüz görmek onları kendi gözünden bile sakınacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına alamet eder.

Kahve falında yüzü morarmış birini görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü morarmış görmek yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yüzünü morarmış görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzünde morluk görmek stresini atacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzü mor birini görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzü gözü morarmış görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün yüzünü mor görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir