AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin yüzünü morarmış görmek

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü morarmış görmek

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü morarmış görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, karanlıkların aydınlanacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü morarmış gördüyseniz:

  • Hiçbir inandırıcılığı ya da karı olmayan tekliflerle ya da davetlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında annenin yüzünü mor görmek Allah’a dua edeceğine, birçok ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında mor yüz görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorumlulukların azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü gözü morarmış görmek maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü morarmış görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında eşinin yüzünü mor görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, zararının büyük olacağına delalet eder.

Kahve falında yüzü morarmış görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yüzünde morluk görmek bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına delalettir.

Kahve falında yüzü morarmış birini görmek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir