AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü morarmış insan görmek

Kahve falında yüzü morarmış insan görmek

Kahve falında yüzü morarmış insan görmek geçim kaygısı duymayacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, zarara uğrayacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzü morarmış insan gördüyseniz:

  • Planladığınız işlerden başkalarına pek bahsetmeyecek, düşüncelerinizi açığa çıkartmayacaksınız.

Kahve falında yüzü morarmış insan görmek iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine yorulur.

Kahve falında yüzünde morluk görmek uzak bir yola gidileceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına işarettir.

Kahve falında eşinin yüzünü mor görmek şifaya kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında annenin yüzünü mor görmek başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında morarmış yüz görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünü morarmış görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün yüzünü mor görmek zahmetli bir işin altından kalkılacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yüzü morarmış görmek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, gelişim içine gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir