AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin yüzünü görmek

Kahve falında annenin yüzünü görmek

Kahve falında annenin yüzünü görmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin yüzünü gördüyseniz:

  • Kişileri kendileriyle baş başa bırakın.

Kahve falında anne yüzü görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş annenin yüzünü görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annenin yüzünü beyaz görmek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne karnında bebek yüzü görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş anneyi güler yüzlü görmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, genç kimselere eğitim vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin yüzünü mor görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, dertlerinin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinin yüzüne tükürmek çok uğraş vereceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin yüzüne tükürmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir