AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne karnında bebek yüzü görmek

Kahve falında anne karnında bebek yüzü görmek

Kahve falında anne karnında bebek yüzü görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine alamet eder.

Kahve falında anne karnında bebek yüzü gördüyseniz:

  • Belki yepyeni bir saç modeli, belki son moda giysiler.

Kahve falında anne karnında bebek yüzü görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine işaret eder.

Kahve falında karnındaki bebeğin yüzünü görmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına tabir olunur.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini görmek durgunlaşacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnında konuşan bebek görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnında ikiz bebek görmek borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, alim insanlardan sayılacağına delalet eder.

Kahve falında anne karnında erkek bebek görmek sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne karnında bebeği görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir