AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş anneyi güler yüzlü görmek

Kahve falında ölmüş anneyi güler yüzlü görmek

Kahve falında ölmüş anneyi güler yüzlü görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş anneyi güler yüzlü gördüyseniz:

  • Belli bir hareketin artıları üzerinde düşünmek veya konuşmak yerine aktiviteye geçmeniz daha iyi olabilir.

Kahve falında ölmüş anneyi güler yüzlü görmek kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneyi güler yüzlü görmek yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında güler yüzlü bebek görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü güler yüzlü görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güler yüzlü insanlar görmek kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babayı güler yüzlü görmek uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine tabir olunur.

Kahve falında gülen yüz görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güler yüzlü olmak kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, rakiplerini mağlup edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir