AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş annenin yüzünü görmek

Kahve falında ölmüş annenin yüzünü görmek

Kahve falında ölmüş annenin yüzünü görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, elinin de bolluk göreceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş annenin yüzünü gördüyseniz:

  • Belli bilgilerinizi veya yeteneklerinizi kuvvetlendirerek ya da çeşitlendirerek kendinizi geliştirebilirsiniz.

Kahve falında annenin yüzünü mor görmek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında annesinin yüzüne tükürmek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş annenin yüzünü görmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnında bebek yüzü görmek sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneyi güler yüzlü görmek geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına yorulur.

Kahve falında anneyi denizde yüzerken görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına inanılır.

Kahve falında annenin yüzüne tükürmek sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, rahat bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında annenin yüzünü görmek yaşanan üzüntülerin son bulacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir