AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne yüzü görmek

Kahve falında anne yüzü görmek

Kahve falında anne yüzü görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, sağlığının bozulmayacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına işarettir.

Kahve falında anne yüzü gördüyseniz:

  • Bazı konular kaplumbağa hızıyla ilerliyor olabilirler.

Kahve falında anne yüzünü görmek aksine işe neredeyse köstek olacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş annenin yüzünü görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneyi güler yüzlü görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında anneyi güler yüzlü görmek gururlu bir hayat süreceğine, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin yüzünde yara görmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında annenin yüzünü mor görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annenin yüzüne tükürmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin yüzünü beyaz görmek lükse ve konfora kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir