AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin yüzünü beyaz görmek

Kahve falında annenin yüzünü beyaz görmek

Kahve falında annenin yüzünü beyaz görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, çok sağlıklı olunacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında annenin yüzünü beyaz gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler uzun vadeli planlarınız veya iş birlikleriniz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında annenin yüzünü beyaz görmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin yüzüne tükürmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, şifa ve ilaç bulacağına delalettir.

Kahve falında anne yüzünü görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında anne yüzü görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş annenin yüzünü görmek yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında annenin yüzünde yara görmek büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, hasretlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında annenin yüzünü görmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin yüzünü mor görmek huzuru yakalayacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir