AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin yüzüne tükürmek

Kahve falında annesinin yüzüne tükürmek

Kahve falında annesinin yüzüne tükürmek mal kaybına uğrayacağına, aşkının da kalıcı olacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormanız gerekiyor.

Kahve falında annesinin yüzüne tükürmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annenin yüzüne tükürmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına tabir olunur.

Kahve falında insan yüzüne tükürmek hayır duaları alınacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir insanın yüzüne tükürmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Kahve falında insanın yüzüne tükürmek haksızlığa uğranacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine delalet eder.

Kahve falında birinin yüzüme tükürdüğünü görmek işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında erkeğin yüzüne tükürmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne tükürmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir