AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne yüzünü görmek

Kahve falında anne yüzünü görmek

Kahve falında anne yüzünü görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, çok üzüntü duyulacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne yüzünü gördüyseniz:

  • Aynı şeyler geçerli olmakla beraber bazı ufak farklıklar da var.

Kahve falında annenin yüzünü beyaz görmek bir takım sorunlar çıkacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin yüzüne tükürmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneyi denizde yüzerken görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına delalettir.

Kahve falında annenin yüzünde yara görmek uğradığı zararları telafi edeceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş annenin yüzünü görmek huzurunun kaçacağına, ünleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annesinin yüzüne tükürmek projelerin büyük başarılar kazandıracağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş anneyi güler yüzlü görmek saygısını toplayacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin yüzünü mor görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir