AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin yüzünde yara görmek

Kahve falında annenin yüzünde yara görmek

Kahve falında annenin yüzünde yara görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, yeni başlangıçlar yapacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, zamandan da kar edeceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annenin yüzünde yara gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararlardan, çevre uyumsuzluğu yüzünden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında annenin yüzünde yara görmek stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, yani babasına benzeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü yara görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, büyük başarılara imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzünün yara olduğunu görmek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin yüzünde yara görmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının yüzünde yaralar görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kızının yüzünde yara görmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünü yara görmek gün yüzü görmeyeceğine, hayırla yad etmeye işaret eder.

Kahve falında kendi yüzünü yara görmek çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir