AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin yüzüne tükürmek

Kahve falında sevgilinin yüzüne tükürmek

Kahve falında sevgilinin yüzüne tükürmek rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, bunun farkına varacağına, kazançsız işler peşinde olmaya, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Hissettikleriniz ya da yapmak istediğiniz değişiklikler konusunda net olmazsanız problem çıkabilir.

Kahve falında sevgilinin yüzüne tükürmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne tükürmek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına işarettir.

Kahve falında bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insanın yüzüne tükürmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocanın yüzüne tükürmek bankadaki hesaplarının da kabaracağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin yüzüne tükürmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun yüzüne tükürmek bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının yüzüne tükürmek başının hiç dara düşmeyeceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir