AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanın yüzüne tükürmek

Kahve falında bir insanın yüzüne tükürmek

Kahve falında bir insanın yüzüne tükürmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, ekmek bulamayacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine işarettir.

Kahve falında bir insanın yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Bazı olaylar tam olarak açığa çıkmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında bir insanın yüzüne tükürmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine delalet eder.

Kahve falında bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine yorulur.

Kahve falında insanın yüzüne tükürmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, mevki edineceğine alamet eder.

Kahve falında insan yüzüne tükürmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında birinin yüzüme tükürdüğünü görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin yüzüne tükürmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında adamın yüzüne tükürmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin yüzüne tükürmek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, kısmetinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir