AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün yüzüne tükürmek

Kahve falında ölünün yüzüne tükürmek

Kahve falında ölünün yüzüne tükürmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, umutlarını yitireceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına, verilen sözlerin tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Sizden daha önemli konumda olan kişiler sizinle aynı görüşte olmasa da, aslında doğru gören siz olabilirsiniz.

Kahve falında ölünün yüzüne tükürmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında kocanın yüzüne tükürmek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına yorulur.

Kahve falında birini yüzüne tükürmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne tükürmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, aile hayatının kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insanın yüzüne tükürmek kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin yüzüne tükürmek çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne tükürmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, kırgınlıkların geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin yüzüne tükürmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir