AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne tükürdüğünü görmek

Kahve falında yüzüne tükürdüğünü görmek

Kahve falında yüzüne tükürdüğünü görmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında yüzüne tükürdüğünü gördüyseniz:

  • Kafanızdaki fikirlerden bazıları gerçekten önemsenmeye değer veya hızla ilerleme şansı olan cinsten olabilir.

Kahve falında yüzüne tükürdüğünü görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına tabir olunur.

Kahve falında bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, çektiği zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne tükürmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin yüzüne tükürmek eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye alamet etmektedir.

Kahve falında şeytanın yüzüne tükürmek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun yüzüne tükürmek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının yüzüne tükürmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının yüzüne tükürmek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir