AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek bebeğin organını görmek

Kahve falında erkek bebeğin organını görmek

Kahve falında erkek bebeğin organını görmek rızkından ve gelirinden olacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, güzel günler yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek bebeğin organını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara karşı ısrarlı bir tutum içine girmeniz yakınlarınızla olan ilişkilerinizde gerilime yol açabilir.

Kahve falında erkek bebeğin organını görmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek bebek organı görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek organı görmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında erkek organına sahip olmak endişelerin biteceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın erkek organı görmek maddi kaynakların zarar göreceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek organı traş etmek İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında eşinin erkek organını görmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, karlı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında büyük erkek organı görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir