AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek organını öpmek

Kahve falında erkek organını öpmek

Kahve falında erkek organını öpmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek organını öpmek gördüyseniz:

  • Belli konularda farklı kişilerin onayını almanız gerekmesi konusunu gözünüzde büyütebilir veya karakterinize ters düşüyor hissine kapılabilirsiniz.

Kahve falında erkeklik organı öpmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek organını öpmek şifa göreceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında erkek organı öpmek kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında erkeğin organını öpmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadını erkek organıyla görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına alamet eder.

Kahve falında kıllı erkek organı görmek gelirinin azalacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kadında erkek organı görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin erkek organı görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir