AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızın erkek organı görmek

Kahve falında kızın erkek organı görmek

Kahve falında kızın erkek organı görmek yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, rızkının bollaşacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında kızın erkek organı gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların, verilmiş ya da verilmemiş sözlerin üzerinden geçebilir, gerekli uyarlamaları ya da değişiklikleri yapabilirsiniz.

Kahve falında kızın erkek organı görmek sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine işaret eder.

Kahve falında bir kızı erkek organıyla görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, sahip olduğu nimetin artacağına delalet eder.

Kahve falında kızlık organı görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, sıkılacağı bir haber almaya işaret eder.

Kahve falında başkasının erkeklik organı görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine delalet eder.

Kahve falında erkek organı kopmuş görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, yol göstereceğine delalettir.

Kahve falında bir kızda erkek organı görmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kadının erkeklik organı olduğunu görmek yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında babanın erkeklik organını görmek borçların sonlandırılacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir