AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının erkeklik organını görmek

Kahve falında arkadaşının erkeklik organını görmek

Kahve falında arkadaşının erkeklik organını görmek bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının erkeklik organını gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları veya grup aktiviteleri ön planda olabilir.

Kahve falında arkadaşının erkeklik organını görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının organını görmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında erkek çocuğunun organını görmek inancından sapacağına, barış için adım atacağına delalet eder.

Kahve falında erkek organını büyük görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek kardeşinin organını görmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında erkek organının kalktığını görmek toplum içindeki değerinin artacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek organına sahip olmak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek cinsi organı görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, şansın yaver gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir