AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu dudaktan öpmek

Kahve falında çocuğunu dudaktan öpmek

Kahve falında çocuğunu dudaktan öpmek cesaretin ve özgüvenin azalacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, zararın telafi edileceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Alışılmışın dışında öneriler, teklifler veya davetler söz konusu olabilir.

Kahve falında çocuğunu dudaktan öpmek maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında erkek çocuğu dudağından öpmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında kızı dudaktan öpmek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşını dudaktan öpmek fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin dudağından öpmek bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin dudağından öpmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin dudağından öpmek statü atlayacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anneyi dudaktan öpmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir