AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek cinsiyet organı yalamak

Kahve falında erkek cinsiyet organı yalamak

Kahve falında erkek cinsiyet organı yalamak istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, ağız tadının yerine geleceğine, anlaşmazlıkların biteceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek cinsiyet organı yalamak gördüyseniz:

  • Genel yargıları onların konrtolüne bırakmalısınız.

Kahve falında erkek cinsiyet organı yalamak sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında erkek cinsiyet organı görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine inanılır.

Kahve falında erkek cinsiyet organ görmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin cinsiyet organını görmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine delalet eder.

Kahve falında erkeklik organını yalamak bir takım sorunlar çıkacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeklik organı yalamak iş hayatının düzeleceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine alamet eder.

Kahve falında erkek organı yalamak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına delalettir.

Kahve falında cinsiyet organı görmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir