AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek organı yalamak

Kahve falında erkek organı yalamak

Kahve falında erkek organı yalamak kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek organı yalamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle seyahat başlıklı gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında erkek cinsiyet organı yalamak sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek organı yalamak iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına yorulur.

Kahve falında erkeklik organını yalamak rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına yorulur.

Kahve falında erkeklik organı yalamak sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine işarettir.

Kahve falında eşinin organını yalamak toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın organı yalamak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine yorulur.

Kahve falında kadının organını yalamak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi organını yalamak alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir