AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeklik organı yalamak

Kahve falında erkeklik organı yalamak

Kahve falında erkeklik organı yalamak maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, rahat bir hayata başlayacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeklik organı yalamak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınıza veya sevdiğiniz kişilere zaman ayırmanızda fayda var.

Kahve falında erkek organı yalamak parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına işaret eder.

Kahve falında erkeklik organını yalamak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine rivayet eder.

Kahve falında erkeklik organı yalamak maddi olanaklarının artacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek cinsiyet organı yalamak çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, sıkıntıların azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi organını yalamak uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadının organını yalamak sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın organı yalamak çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına işarettir.

Kahve falında eşinin organını yalamak yüksek makamlara geleceğine, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir