AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeklik organını yalamak

Kahve falında erkeklik organını yalamak

Kahve falında erkeklik organını yalamak tecrübesi olmayan yollara gireceğine, fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, mevlit okutacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, maddi anlamda rahatlamaya, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine işarettir.

Kahve falında erkeklik organını yalamak gördüyseniz:

  • Hazırlıklı olabilirseniz olumlu değişiklikler sizi bekliyor.

Kahve falında erkek organı yalamak fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında erkek cinsiyet organı yalamak büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkeklik organını yalamak gelir elde edeceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkeklik organı yalamak zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadının organını yalamak amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi organını yalamak aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın organı yalamak sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin organını yalamak güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir