AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın cinsiyet organını görmek

Kahve falında kadın cinsiyet organını görmek

Kahve falında kadın cinsiyet organını görmek ticaret sektörüne atılacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın cinsiyet organını gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız işleri yapmanız veya ihtiyacınız olan yardımları almanız için zemin hazırlayabilir.

Kahve falında kadın cinsiyet organını görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında kadın cinsiyet organı görmek huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına yorulur.

Kahve falında çift cinsiyet organı görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında erkek cinsiyet organı görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine delalettir.

Kahve falında erkeğin cinsiyet organını görmek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında kendi cinsiyet organını görmek eğlenceli mekânlara gideceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının cinsiyet organını görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine inanılır.

Kahve falında erkek cinsiyet organ görmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir