AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi cinsiyet organını görmek

Kahve falında kendi cinsiyet organını görmek

Kahve falında kendi cinsiyet organını görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına delalettir.

Kahve falında kendi cinsiyet organını gördüyseniz:

  • Gelişmelerin hızına ayak uyduramadığın için olaylar öncelikle sana hoş olmayan sürprizler gibi geliyor.

Kahve falında erkek cinsiyet organı görmek hayırlı bir evlilik yapılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında kadın cinsiyet organını görmek hacetinizin giderilmesine, ekonomik gücün çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi cinsiyet organını görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına delalet eder.

Kahve falında erkek cinsiyet organ görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında eşinin cinsiyet organını görmek kötü gününden de geri duracağına, hayatının güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında cinsiyet organı görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının cinsiyet organını görmek karasızlık yaşayacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına inanılır.

Kahve falında erkek cinsiyet organı yalamak borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, özlemelerin son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir