AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın cesedi görmek

Kahve falında kadın cesedi görmek

Kahve falında kadın cesedi görmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, evlerindeki huzurun artacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın cesedi gördüyseniz:

  • Hayal dünyasında gezdiğinizi düşünen kişiler olabilir.

Kahve falında kadın cesedi görmek çok tahsilli bir kişi olacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü kadın cesedi görmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında denizde kadın cesedi görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına alamet eder.

Kahve falında yanmış kadın cesedi görmek ün sahibi olacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında kadın cesedi taşımak ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında babasının cesedini görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin cesedini görmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvan cesedi görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir