AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş cesetler görmek

Kahve falında ölmüş cesetler görmek

Kahve falında ölmüş cesetler görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, hayatınızın neşe dolacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, dünya mallarının çoğalacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş cesetler gördüyseniz:

  • Ortak kaynaklarınızı, bir iş birliğini ya da başka bir düzenlemeyi ilgilendiren konularda veya parasal bir mevzuda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında erkek cesedi görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında babasının cesedini görmek stresini atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında köpek cesedi görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin cesedini görmek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde cesetler görmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cesedin yandığını görmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin cesedini görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toplu cesetler görmek hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, çok büyük başarı kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir