AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin cesedini görmek

Kahve falında ölmüş birinin cesedini görmek

Kahve falında ölmüş birinin cesedini görmek ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin cesedini gördüyseniz:

  • Sonuçlar, sizin yolunuzda gitmeleri durumunda oluşacak sonuçlardan daha da iyi olabilir.

Kahve falında annenin cesedini görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına yorulur.

Kahve falında cesetler taşımak alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kokmuş cesetler görmek parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine yorulur.

Kahve falında eşinin cesedini görmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek cesedi gömmek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cesedin parçalandığını görmek sözleri tutulacağına, dertlerinin dermanını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan cesedi görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, parasını ve işini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında yakınının cesedini görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir