AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bebek cesedi görmek

Kahve falında ölmüş bebek cesedi görmek

Kahve falında ölmüş bebek cesedi görmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, verimli işlere gireceğine, güzel bir döneme girileceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş bebek cesedi gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizle ilgili önemli bir erkekle kavga etmeniz olasıdır.

Kahve falında bebek cesedi gömmek nice noksanlık içinde olduğuna, sorunlarını çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek cesetleri görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş bebek cesedi görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek ceseti görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek cesedi görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, ondan kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşinin cesedini görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayan cesedi görmek fakirlik ve yokluk göreceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına delalettir.

Kahve falında hayvan cesedi görmek hayal kırıklığına uğratılacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir