AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek cesedi gömmek

Kahve falında bebek cesedi gömmek

Kahve falında bebek cesedi gömmek hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, bahtının da çok parlak olacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek cesedi gömmek gördüyseniz:

  • Hangi konuda olursa olsun alacağınız tekliflere kanmayın.

Kahve falında bebek cesedi gömmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, rızkının genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında cesedi gömmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bebek ceseti görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına işarettir.

Kahve falında bebek cesetleri görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, kazancının azalacağına delalet eder.

Kahve falında bebek cesedi görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş bebek cesedi görmek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında ölü bebek gömmek çok başarılı işlere girileceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bebeği diri diri gömmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir