AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde erkek cesedi görmek

Kahve falında denizde erkek cesedi görmek

Kahve falında denizde erkek cesedi görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, ticaretin açılacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine yorulur.

Kahve falında denizde erkek cesedi gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için zorlu bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında denizde erkek cesedi görmek her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, çalışmaların beğeni almayacağına işarettir.

Kahve falında denizde kadın cesedi görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine alamet eder.

Kahve falında cesedi denize atmak prestij sahibi olunacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde cesetler görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına işarettir.

Kahve falında erkek cesedi görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cesetle uğraşmak çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında cesedin dirildiğini görmek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında hayvan cesedi görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir