AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek tabutu taşımak

Kahve falında bebek tabutu taşımak

Kahve falında bebek tabutu taşımak hayırla yad etmeye, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek tabutu taşımak gördüyseniz:

  • Uzun süredir rahatsız edici olan bir durumu yönetme biçiminiz eleştirilere maruz kalabilir.

Kahve falında bebek tabutu taşımak ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına işarettir.

Kahve falında tabutu taşımak işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında annenin tabutunu taşımak daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin tabutunu taşımak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, anlaşmazlıkların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün tabutunu taşımak yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına delalettir.

Kahve falında asker tabutu taşımak uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında babasının tabutunu taşımak maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, neşesini kaçıracağına işaret eder.

Kahve falında atatürkün tabutunu taşımak kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir