AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker tabutu taşımak

Kahve falında asker tabutu taşımak

Kahve falında asker tabutu taşımak fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına inanılır.

Kahve falında asker tabutu taşımak gördüyseniz:

  • Sırlar, yanılsamalar veya yalanlar maddi veya özel yaşamınızla ilgili kayıplara neden olabilir.

Kahve falında asker tabutu taşımak sorunların çabucak atlatılacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasının tabutunu taşımak ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında annenin tabutunu taşımak aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tabutu tek başına taşımak başarılarının sürekli olacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında ölü tabutu taşımak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin tabutunu taşımak mutlu bir insan olunacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü tabutta taşımak hakkında iyi yorumlar yapılacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında atatürkün tabutunu taşımak eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, yürek yakan biri haline geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir